Help ons Helpen

 

Andere mogelijkheden om ons te helpen

Ik wil inschrijven

Doneer

Word Vrijwilliger

Contact

Suggesties en ideeën

Verkoop/veiling

Heb jij een kast vol met spullen die je nooit meer gebruikt? Je kunt met deze spullen andere mensen blij maken. Hoe? Maak een foto van jouw spullen. Zet ze eventueel op Marktplaats of Vinted. Plaats de advertentie op jouw Facebook account, maak er een openbaar bericht van en vertel dat je spullen verkoopt t.b.v. de Stichting Dierenvoedselbank Vallei en Veluwe*. Vergeet ons niet te taggen in je bericht, zodat wij jouw bericht ook kunnen delen.

*Om misbruik te voorkomen graag vooraf toestemming vragen om spullen te verkopen uit de naam van onze stichting.

Wasstraat 2.0

Organiseer een unieke wasstraat. Hoe en wat? Vaak worden in het weekend de auto’s in een straat gewassen. Maak er een wasstraat 2.0 van en was ook je trouwe viervoeter. Doe dit uiteraard wel met speciale shampoo voor huisdieren. Heb je nog nooit gehoord van een wasstraat voor dieren? Wij helpen je graag verder. Neem contact met ons op.

Bedenk zelf een actie

Doe het net even anders en bedenk zelf een unieke actie om jouw steentje bij te dragen voor de huisdieren die hulp goed kunnen gebruiken. Je kunt een inzamelingsactie starten via Instagram of Facebook. Zorg dat je ons ook weer tagt in je bericht, zodat wij ook onze mediakanalen kunnen inzetten.

Ideeën nodig? Op https://helpeenvereniging.nl/100-ideeen-om-geld-in-te-zamelen/ vind je meer informatie.

Ander leuk idee?

Heb je een ander leuk idee om ons te helpen? Leuk. Wij staan open voor alle leuke initiatieven die bijdragen aan een goed leven voor huisdieren. Neem contact met ons op om met ons om de mogelijkheden te bespreken.

Ik ben echt ontzettend blij met de Dierenvoedselbank en kan me niet meer voorstellen hoe het zou zijn zonder hun hulp.

- Marlous Dekker

Doneer vandaag nog

€10

€25

€50

€100

Anders

Vragen? Neem contact op.

Koekies? Wij lusten ze graag, jij ook? Klik dan op accepteren.