Maak kennis met Diny, een liefdevolle eigenaar van een bont gezelschap aan huisdieren. Haar trouwe metgezellen zijn Kiki, Emily Serena, Bliksem en Bruno. Kiki is de mama van Emily Serena en Bliksem, en Bruno is afkomstig uit een nestje van haar oudste zoon. Samen vormen ze een hechte familie.

Een huis vol

Het hebben van zoveel dieren in huis brengt vreugde en gezelligheid met zich mee. “Het is leuk en gezellig, hoewel het nu een beetje drukker is omdat Emily Serena loops is. Dan is het even een gekkenhuis, en dan zorg ik ervoor dat de jongens en meisjes apart naar buiten gaan om wat rust te bewaren,” lacht Diny. “Ze zijn als mijn kindjes, allemaal uniek en speciaal.”

De Dierenvoedselbank

Diny kwam in aanraking met de Dierenvoedselbank via de reguliere voedselbank. “Financieel is het soms een uitdaging, en de Dierenvoedselbank biedt een helpende hand voor de voeding van mijn geliefde huisdieren.”

De Dierenvoedselbank heeft een significante impact gehad op Diny en haar dieren. “Het maakt echt een verschil. Als ik niet bij de Dierenvoedselbank terecht zou kunnen, zou het financieel veel moeilijker worden. Ik ben echt dankbaar voor hun bestaan.”

“Ik kan me de eerste keer bij de Dierenvoedselbank ook nog goed herinneren. Het was erg leuk en gezellig en ik werd hartelijk verwelkomd door de medewerkers.”

Oproep aan anderen

Diny roept anderen die het moeilijk hebben op om contact te zoeken met de Dierenvoedselbank: “Heb je het moeilijk, neem dan contact op met de Dierenvoedselbank. Het is echt heel fijn.”

De Dierenvoedselbank is er om mensen zoals Diny te helpen. Zodat ze hun geliefde huisdier kunnen houden.

Zelf hulp aanvragen?

Klik dan hier.

Help ons helpen

Met een financiële bijdrage, doneren van spullen of andere initiatieven worden we heel erg blij. Klik hier voor meer informatie.

Koekies? Wij lusten ze graag, jij ook? Klik dan op accepteren.