Sina woont in Wageningen en heeft een enorm groot hart voor haar huisdieren. Ze deelt haar leven met een bont gezelschap: Bubbels, een 10-jarige chihuahua, Jackie, een 5-jarig boomertje en Bliksem, een 1-jarige kruising. Terwijl de jongste nog vol speelse energie zit, genieten de andere twee vooral van rustige momenten.

“We gaan heel vaak samen op pad. Soms ga ik met de rollator, andere keren met de scootmobiel. Ik laat ze dan even lekker rennen en gek doen.” Ze neemt ze ook regelmatig mee naar het bos, waar ze vrij kunnen rondrennen en ravotten. “Mijn honden betekenen onwijs veel voor me. Ze geven we onvoorwaardelijke liefde en hun vreugde bij haar thuiskomst is onbetaalbaar!”

Onderlinge band

De onderlinge band tussen de drie honden is bijzonder sterk, ze zijn altijd samen. Sina legt uit hoe ze in aanraking is gekomen met de Dierenvoedselbank. “Ik kwam bij de normale voedselbank terecht, en toen vertelden ze me dat ik ook bij de Dierenvoedselbank terechtkon,” legt ze uit. Ze besloot zich in te schrijven, omdat haar inkomen niet toereikend was voor de zorg van haar dieren.

Betekenis Dierenvoedselbank

De Dierenvoedselbank heeft een enorme betekenis voor haar en haar huisdieren. Ze kunnen er goed van eten. Soms ontvangt ze ook speeltjes of bijvoorbeeld een keer een halsband. “Als ik deze dingen zelf zou moeten aanschaffen, zou dat simpelweg niet haalbaar zijn.” Als ze niet bij de Dierenvoedselbank terecht zou kunnen, zou het een zware last zijn om voor haar geliefde huisdieren te zorgen.

Speciaal moment

Ze deelt ook een speciaal moment waarop de Dierenvoedselbank het verschil heeft gemaakt: “Als de Dierenvoedselbank haar verjaardag viert, krijg je vaak een extra voorraad. Dat is enorm fijn! En zo zijn er gedurende het jaar vaker momenten dat je een extraatje krijgt.” Ze waardeert de goede communicatie en het begrip van de Dierenvoedselbank enorm, omdat ze niet alleen voor voedsel zorgen, maar haar ook het gevoel geven dat ze ergens bij hoort. Ze sluit af door te zeggen: “Ik zou echt niet weten wat ik zonder hen zou moeten.” De Dierenvoedselbank heeft niet alleen geholpen om haar huisdieren te voeden, maar is ook een waardevolle bron van steun en verbinding in haar leven geworden.

Zelf hulp aanvragen?

Meer informatie en inschrijven vind je hier.

Help ons helpen

Een financiële bijdrage, dierenvoeding of andere spullen voor huisdieren doneren? Meer informatie vind je hier.

Koekies? Wij lusten ze graag, jij ook? Klik dan op accepteren.