Willy is een dierenvriend in hart en nieren. Hij is trotse eigenaar van een divers gezelschap: 2 honden, een shetlandpony en een wateragaam. Ondanks dat Willy het niet breed heeft, heeft hij alles voor zijn dieren over. Hij is de Dierenvoedselbank erg dankbaar voor hun hulp in moeilijke tijden.

Een gezellige boel

Willy woont dus samen met zijn twee honden, Milo en Kitty, en een Vietnamese wateragaam genaamd Max Verstappen. “Max Verstappen is, net zoals de echte, vliegensvlug!” Tussen de dieren onderling heerst er veel gemoedelijkheid. “Kitty is de kleinste en de jongste, maar ze zorgt dankzij haar moederinstinct met veel liefde voor Milo.” zegt Willy. “En dan is er natuurlijk nog mijn pony Otto. Die staat niet bij mij thuis, maar op een zorgboerderij waar hij veel contact heeft met andere dierenvriendjes en mensen.”

Het belang van zijn huisdieren

“Mijn huisdieren zijn mijn alles, dieren geven onvoorwaardelijke liefde” vertelt Willy met genegenheid. “Ik heb alles voor ze over. Ik heb het niet breed, maar ik zou nog eerder eten kopen voor mijn dieren dan voor mijzelf. Gelukkig is dat dankzij de Dierenvoedselbank niet nodig.”

De Dierenvoedselbank

“De mensen bij de Dierenvoedselbank doen enorm goed werk. Ik ben er via-via terechtgekomen en ben ze erg dankbaar. Toen het een tijdje wat beter met me ging ben ik een tijd niet geweest, maar na een tegenslag stonden ze direct weer voor me klaar. Zo fijn!”

“Ik heb helaas ook weleens minder leuke ervaringen gehad met hulpverlening. Bijvoorbeeld toen ik op straat moest leven. Ik kon toen wel terecht bij de opvang, maar mijn hond niet. Zo ben ik mijn trouwe viervoeter kwijtgeraakt, en dat doet enorm veel pijn. De Dierenvoedselbank zorgt ervoor dat mensen hun huisdieren niet weg hoeven te doen, ondanks financiële problemen. En dat is erg waardevol.” vertelt Willy.

De Dierenvoedselbank is er om mensen zoals Willy te helpen. Zodat ze hun geliefde huisdier kunnen houden. Zelf hulp aanvragen? Klik dan hier. Of help je ons helpen, door een financiële bijdrage te doen of spullen te doneren? Klik dan hier.

Koekies? Wij lusten ze graag, jij ook? Klik dan op accepteren.