Ervaringsverhalen
Doneer

Diny’s vier honden krijgen alles wat ze nodig hebben dankzij de Dierenvoedselbank

Ontmoet Diny, een liefdevolle eigenaar van een bont gezelschap aan huisdieren. Lees haar inspirerende verhaal over de unieke band met Kiki, Emily Serena, Bliksem en Bruno. Ontdek hoe de Dierenvoedselbank Diny en haar dieren helpt.

Hoe belangrijk is de Dierenvoedselbank voor Lisanne en haar dieren?

Bij Lisanne thuis is het nooit saai.  Ze woont namelijk samen met haar man, drie kinderen en nog een gezellige dierenboel: 2 honden, 2 katten, een konijn en een hamster. Ze kan zich geen leven meer zonder dieren voorstellen. Wat betekent de Dierenvoedselbank voor Lisanne?

Willy Fransen, een dierenvriend in hart en nieren

Willy is een dierenvriend in hart en nieren. Hij is trotse eigenaar van een divers gezelschap: 2 honden, een shetlandpony en een wateragaam. Ondanks dat Willy het niet breed heeft, heeft hij alles voor zijn dieren over. Hij is de Dierenvoedselbank erg dankbaar voor hun hulp in moeilijke tijden.

Voor Sina heeft de Dierenvoedselbank een enorme betekenis

Sina woont in Wageningen en heeft een enorm groot hart voor haar huisdieren. Ze deelt haar leven met een bont gezelschap: Bubbels, een 10-jarige chihuahua, Jackie, een 5-jarig boomertje en Bliksem, een 1-jarige kruising. Wat maakt de Dierenvoedselbank zo speciaal voor haar?

Miranda van Rossum heeft een unieke band met haar dieren

Miranda woont in Wageningen samen met haar bonte gezelschap. In haar huis woont Binkey de chihuahua en niet minder dan vier katten! Wat maakt de unieke band die zij heeft met haar dieren deelt? Hoe heeft de Dierenvoedselbank een verschil heeft gemaakt?

De katten van Remco Dekker zijn voor hem van onschatbare waarde

In een huisje in Wageningen woont Remco, een hartelijke man die zijn leven deelt met twee bijzondere katten: Shiba en Draakje. Deze twee viervoetige vrienden zijn niet alleen zijn huisdieren, maar ook zijn steun en toeverlaat tijdens moeilijke tijden.

Dierenliefhebster Daniëlle Daantje met haar kleurrijke gezelschap

Daniëlle is een dierenliefhebster in hart en nieren. Ze deelt haar leven met een kleurrijk gezelschap bestaande uit maar liefst 5 katten en een hond. Zij én haar kinderen zijn gek op ze. “Met de dieren in huis is het altijd een gezellige boel!”

Marlous Dekker en haar bijzonder hond Lesley

In Wageningen woont Marlous, een vrolijke 35-jarige vrouw met een bijzondere hond genaamd Lesley. Lesley is een kruising tussen een Bordercollie en een King Charles Spaniel en heeft al drie jaar een speciaal plekje in het hart van Marlous en haar 7-jarige dochter.

Astrid Heezema en haar twee speelse metgezellen

Astrid, een levendige 59-jarige vrouw, deelt haar hart en huis met twee bijzondere huisdieren: Flookje, een chihuahua, en Mito, een rosé kaketoe. Deze twee speelse metgezellen brengen vreugde en gezelschap in het appartementencomplex waar Astrid woont.

Koekies? Wij lusten ze graag, jij ook? Klik dan op accepteren.