Ervaringsverhalen
Doneer

Willy Fransen

Willy is een dierenvriend in hart en nieren. Hij is trotse eigenaar van een divers gezelschap: 2 honden, een shetlandpony en een wateragaam. Ondanks dat Willy het niet breed heeft, heeft hij alles voor zijn dieren over. Hij is de Dierenvoedselbank erg dankbaar voor hun hulp in moeilijke tijden.

Sina de Jager

Sina woont in Wageningen en heeft een enorm groot hart voor haar huisdieren. Ze deelt haar leven met een bont gezelschap: Bubbels, een 10-jarige chihuahua, Jackie, een 5-jarig boomertje en Bliksem, een 1-jarige kruising. Bubbels en Jackie genieten vooral van rustige momenten en Bliksem zit vol speelse energie.

Miranda van Rossum

Miranda woont in Wageningen samen met haar bonte gezelschap. In haar huis woont Binkey de chihuahua en niet minder dan vier katten! We spraken met haar om meer te weten te komen over de unieke band die ze met haar dieren deelt en hoe de Dierenvoedselbank een verschil heeft gemaakt.

Remco Dekker

In een huisje in Wageningen woont Remco, een hartelijke man die zijn leven deelt met twee bijzondere katten: Shiba en Draakje. Deze twee viervoetige vrienden zijn niet alleen zijn huisdieren, maar ook zijn steun en toeverlaat tijdens moeilijke tijden.

Daniëlle Daantje

Daniëlle is een dierenliefhebster in hart en nieren. Ze deelt haar leven met een kleurrijk gezelschap bestaande uit maar liefst 5 katten en een hond. Zij én haar kinderen zijn gek op ze. “Met de dieren in huis is het altijd een gezellige boel!”

Marlous Dekker

In Wageningen woont Marlous, een vrolijke 35-jarige vrouw met een bijzondere hond genaamd Lesley. Lesley is een kruising tussen een Bordercollie en een King Charles Spaniel en heeft al drie jaar een speciaal plekje in het hart van Marlous en haar 7-jarige dochter.

Astrid Heezema

Astrid, een levendige 59-jarige vrouw, deelt haar hart en huis met twee bijzondere huisdieren: Flookje, een chihuahua, en Mito, een rosé kaketoe. Deze twee speelse metgezellen brengen vreugde en gezelschap in het appartementencomplex waar Astrid woont.

Koekies? Wij lusten ze graag, jij ook? Klik dan op accepteren.